10 redenen waarom jij nu jouw bruiloft moet gaan plannen!

De 10 redenen waarom jij nu jouw bruiloft met DJ moet gaan plannen! In tijden van het Coronavirus staan veel bruiloften in ons land op losse schroeven en ook bruiden die net ten huwelijk gevraagd zijn door hun lover weten niet zo goed of ze nu wel of niet moeten starten met het plannen van hun bruiloft! Dat snappen we natuurlijk helemaal, want het laatste wat jij wil, is door alle stress veranderen in een bridezilla! Gelukkig zijn wij daar om het plannen van jouw wedding zo easy & fun mogelijk te maken en geven we jou vandaag 10 redenen waarom jij nu jouw bruiloft moet gaan plannen! Ready, set, go!

1. Afleiding

Ben jij net ten huwelijk gevraagd en kun je niet stoppen met fantaseren over the big day? In eerste instantie lijkt dit misschien niet het meest ideale moment, maar aan de andere kant is er toch niets leukers dan in crisistijden bezig te zijn met jullie bruiloft met DJ te plannen? Even de gedachten op 0 en bezig zijn met de dingen die jou happy maken!

2. De bruiloft plannen is leuk en makkelijk

Een bruiloft plannen hoeft helemaal niet stressy te zijn! Wij helpen je graag stap voor stap jullie bruiloftsfeest te plannen. Een onvergetelijk feest in de avonduren mag natuurlijk niet ontbreken. Nu je toch verplicht thuis moet zitten, tenzij je natuurlijk een vitaal beroep hebt, kan je bijvoorbeeld alvast een begin maken en een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Liever niet bij jullie thuis? Het kan natuurlijk ook via skype of andere vorm van videobellen.

3. Bedrijven verzorgen privé sessies

Twijfel jij aan een bezoek bij de patissier voor de bruidstaart of krijg jij alleen al de kriebels van de gedachte dat er nog een aantal andere brides to be op hetzelfde moment als jou hun trouwjurk gaan uitzoeken? No stress, want heel veel bedrijven zijn overgestapt op privé sessies! Just you and the expert, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over een eventuele besmetting die je zou kunnen oplopen! En in deze moderne tijd kan je denken aan videobellen.

4. Zorg dat je aan boord blijft

Heb jij besloten om de bruiloft vanwege het Coronavirus uit te stellen? Houd dan in je achterhoofd dat er meerdere bruidsparen zijn die dit momenteel aan het doen zijn en dus ook samen met hun leveranciers op zoek gaan naar een nieuwe datum! Wil jij er zeker van zijn dat je niet de boot mist en je jouw wedding nog langer uit moet gaan stellen omdat er geen enkele datum meer beschikbaar is? Pak dan die telefoon en zet zie datum vast! Mocht er iets gebeuren kan het altijd nog verzet worden, maar dan bevind jij je nu in ieder geval in de safe zone! Zolang de corona crisis aanhoudt is het verplaatsen van bruiloften bij ons kosteloos.

5. Trouwen in 2021 is the bomb!

Het kan natuurlijk zo zijn dat jullie elkaar het liefst dit jaar het jawoord wilden gaan geven, maar dat dit door het Coronavirus nog twijfelachtig is. Maar wie heeft er gezegd dat jij in 2020 moet gaan trouwen met de love of your life? Om die ring hoef jij je absoluut geen zorgen meer te maken, maar ga wel snel aan de slag als 2021 inderdaad hét jaar wordt waarin jullie ‘Yes, we do‘ tegen elkaar willen gaan zeggen! Trouwlocaties zitten vaak al snel vol, dus nu al helemaal met alle bruiloften die verzet moeten gaan worden! Ga dus snel op zoek naar de trouwlocatie of your dreams, want voor je het weet is ‘ie op jullie datum niet meer beschikbaar! Voor jullie bruiloft in Zwolle of omgeving kunnen wij je prima helpen met het vinden van de juiste locatie. Veel locaties zijn bekend bij ons.

6. Winterbruiloften zijn super tof!

Wist je dat winterbruiloften momenteel helemaal hot zijn? Natuurlijk klinkt trouwen in de zomer een stuk rooskleuriger vanwege de heerlijke temperaturen, maar trouwen in de winter is net zo magisch en brengt zoveel meer charmes met zich mee dan je misschien vooraf denkt. Samen met je loved ones genieten van een heerlijk glas glühwein, een diner bij romantisch kaarslicht of een toffe winterbarbecue, het kan allemaal! En nog een little secret in wedding world: de agenda’s van meeste trouwleveranciers zijn in de winter een stuk leger dan in de zomer,  dus maak hier zeker in deze tijden gebruik van!

7. No stress!

Als je nu al alles gaat regelen heb je tegen de tijd dat het zover is helemaal geen stress meer! Hoe lekker is dat?! De locatie is geboekt, de trouwjurk is uitgezocht En de bruiloft DJ staat vast. Het feest kan eigenlijk al beginnen. Met andere woorden: nu beginnen met het plannen van jouw bruiloft zorgt ervoor dat jij rustig achterover kunt leunen en kunt gaan aftellen naar the big day!

8. Gun de ondernemers jouw bruiloft

Zeker nu zijn het voor ondernemers moeilijke tijden! Uiteraard begrijpen we dat het plannen van jouw bruiloft nu misschien iets lastiger is, maar onthoud: alle trouwleveranciers zetten hun beste beentje voor en willen jullie maar al te graag helpen bij de trouwplanning! Kijk samen naar een oplossing, maar vooral: gun ze de verzorging van jullie dag, al dan niet op een later moment!

9. Get some inspiration

Het sluit misschien een klein beetje aan op het eerste punt in dit artikel, maar momenteel heb je meer dan genoeg tijd om de leukste inspiratie op te doen voor jouw bruiloft! ThePerfectWedding.nl staat bol van de tofste artikelen, inspiratie en leveranciers, dus leef je uit en plan your wedding! Ook wij zijn aangesloten bij the perfect wedding. Wij gaan voor de beste bruiloft met DJ ever.

10. Genoeg tijd voor de trouwbelofte

Yes brides, nu we met z’n allen thuis zitten en jij natuurlijk druk aan de slag gaat met het plannen van jouw bruiloft, kom je op een bepaald moment ook uit bij de trouwbelofte. Iets dat je normaliter kort voor the big day opschrijft, maar hé: daar heb je nu meer tijd voor dan ooit! Benut die tijd om de most amazing vow voor jouw aanstaande te schrijven, zodat hij of zij straks met tranen van geluk bij het altaar staat!

Ben je net verloofd? Lees ons blog We zijn verloofd, en nu?

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief