Bruiloft DJ
Martin Room

DJ Martin Room een graag geziene bruiloft DJ in vele locaties in omgeving Zwolle en daarbuiten. Al jaren een van de vaste DJ’s van Dutch DJ Wedding.

Horeca en muziek stroomt door zijn aderen. Op zijn 23ste was hij de jongste clubeigenaar van Nederland. Later gevolgd door een cocktailbar. Op zijn 30ste besloot hij het roer om te gooien en vol voor het plaatjes draaien te gaan. Het vermaken van mensen en zorgen voor een onvergetelijke avond is iets wat hem altijd weer een graag gezien gezicht maakt op elk feest.

Zijn voorkeur en specialisme liggen vooral in de house, moombahton en de 90’s kant. Maar ook Straus, Liquido, Michael Jacksson en Django Wagner ontbreken niet in zijn repertoire.

Bruiloft DJ Martin Room is echt een digitale, plaatjes draaiende duizendpoot. Hij gebruikt op gepaste momenten de microfoon en past zich naadloos aan de avond en het publiek aan. Hij proeft de sfeer en brengt de avond meermaals toch een waar muzikaal hoogtepunt.

Martin heeft zich ontwikkeld tot een zeer allround Bruiloft DJ. Het kan hem eigenlijk niet gek genoeg. Van de nieuwste top40 hits terug naar de 80’s, weliswaar in een nieuw jasje. Is het foute uur? Martin weet er raadt mee. Stampende beats of meezingen met de feestknallers van dit moment.

Greep uit referenties:
Cafe de Stoof, Zwolle
Barones, Epe
Murphys, Meppel
Kornuiten Haaksbergen
Danskamer, Zwolle
Stadscafé Blij, Zwolle
Bruiloft DJ Martin Room
Bruiloft DJ Martin Room 2

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief