Bruiloftsbeurs een echte must!

Staat ‘een bruiloftsbeurs bezoeken’ al op jullie to-do list voor de bruiloft? Het bezoeken van een trouwbeurs is een ontzettend leuk én handig onderdeel van de planning van jullie Big Day. Als je net begint met het organiseren van de bruiloft, heb je vast ontelbaar veel vragen. Welke jurk kies je? Waar wil je trouwen? Hoe smaakt bruidstaart nou eigenlijk? Op een trouwbeurs kunnen al die vragen in één keer beantwoord worden. Hebben we je nog niet overtuigd? Dan hebben we hier nog 7 redenen om naar een trouwbeurs te gaan!

Met wie ga je trouwbeurzen bezoeken?

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een trouwbeurs te bezoeken met je fiancé. Maar als je lover niet meteen enthousiast is om mee te gaan naar een trouwbeurs, is het ook hartstikke leuk om andere mensen mee te nemen. Jouw bridal squad of ceremoniemeester vinden het vast supertof om samen met jou weg te dromen bij de tofste ideetjes voor de bruiloft. Moet je jouw plus one nog overtuigen om mee te gaan? Wij geven je 7 goede redenen om een trouwbeurs te bezoeken!

Reden 1: Trouwjurken kijken

Een trouwjurk uitzoeken is hartstikke leuk, maar ook lastig. Er is zoveel keuze! Uiteraard kun je uren rondsnuffelen tussen de foto’s van trouwjurken op onze website, maar als je nieuwsgierig bent hoe ze er in real life uitzien, kun je hiervoor ook op een trouwbeurs terecht. Vaak worden er bruidsmodeshows gehouden of kun je alvast tussen de rekken neuzen. Lekker jurken kijken!

Reden 2: Alle adresjes bij elkaar

Een trouwbeurs is ook ideaal om je even goed te oriënteren. Je kunt helemaal vanaf nul beginnen, want alles wat je nodig hebt voor een bruiloft is op een trouwbeurs te vinden. Trouwfotografen, weddingplanners, autoverhuur, entertainment, catering, juweliers, you name it. Heel fijn, want de meeste leveranciers zullen hun werk ter plekke presenteren, zodat je ze meteen met elkaar kunt vergelijken.

Reden 3: Trends spotten en inspiratie opdoen

Op een trouwbeurs laten alle leveranciers de bruilofttrends van het komende seizoen aan je zien. En daarnaast is het dé plek om toffe ideetjes op te doen, bijvoorbeeld creatieve ideeën voor bloemen of andere decoratie die jullie bruiloft nog specialer kunnen maken. Get inspired!

Reden 4: Hapjes en drankjes proeven

Als jouw significant other niet zo enthousiast is over trouwbeurzen, kan deze reden hem misschien wel overtuigen! Op een trouwbeurs zijn vaak cateraars en patissiers aanwezig die willen laten zien wat ze kunnen. En als je geluk hebt kun je misschien wel een stukje van een bruidstaart proeven. Yum!

Reden 5: Een bruiloft ‘beleven’

Allemaal leuk en aardig die voorbeelden van trouwringen, bruidstaarten en decoratie op internet, maar in het echt ziet het er toch heel anders uit dan op een computerscherm. Op een trouwbeurs kan je alle onderdelen van een bruiloft rustig ‘in het echt’ bekijken, zodat je meteen kunt zien of het bij jullie bruiloft past of niet.

Reden 6: Leveranciers ontmoeten

Op de belangrijkste dag van je leven wil je graag omringd worden met leuke mensen. En dan hebben we het niet alleen over je gasten, maar ook over de leveranciers! Een trouwbeurs is dé perfecte plek om jouw toekomstige leveranciers persoonlijk te spreken om te kijken of je een klik met ze hebt.

Reden 7: Korting, cadeautjes en goodiebags

Last but certainly not least: de kortingen. Tja, we blijven Nederlanders hè? Op een trouwbeurs komen leveranciers soms met leuke aanbiedingen en speciale kortingen voor de beursbezoekers. En vergeet de goodiebags niet!

Bruiloftsbeurs Dutch DJ Wedding:

Op 07 maart staan wij in de Trouwbeleving bruiloftbeurs in Vierhouten. Van 11.00 – 17.00 kunnen jullie ons ontmoeten. Een aantal van onze DJ’s zijn aanwezig. Jullie kunnen onze unieke Magic mirror photobooth uitproberen. Wij geven jullie graag advies over het feest in de avonduren, muziek en sfeer tijdens de ceremonie en receptie. Er zijn gedurende de dag real life ceremonies. Hoe gaat een trouw ceremonie. Tot dan 07 maart!

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief