Corona-virus

Meest gestelde vragen

 

Ook wij hebben te maken met de gevolgen van het corona-virus. Jullie bruiloft gaat wellicht niet door. Wat een teleurstelling voor veel bruidsparen! Er zijn een hoop vragen die wij krijgen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Zijn jullie genoodzaakt de bruiloft te verplaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij in overleg jullie het feest op een andere datum kunnen plannen. Het verplaatsen van een feest is kosteloos. 038-2022662.

Kan ik de boeking kosteloos verplaatsen?
Jullie kunnen de boeking kosteloos verplaatsen naar een andere datum. Doe dit wel tijdig om teleurstelling te voorkomen.
2. Kan ik de boeking kosteloos annuleren, dus niet verplaatsen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Dan zijn wij genoodzaakt een percentage in rekening te brengen. Dit volgens onze algemene voorwaarden.
3. Ik wil het feest verplaatsen, hoelang van te voren moet ik dit aangeven?
Volgens de huidige regelgeving zullen bruiloften op korte termijn geen doorgang vinden. Voor bruiloften die dit jaar zijn gepland, gaan wij er al vanuit dat deze verplaatst gaan worden. Jullie kunnen de boeking kosteloos verplaatsen naar een andere datum. Doe dit wel tijdig, om te voorkomen dat wij vol zitten en je niet op de gewenste datum het feest kunt geven. Voor annuleren brengen wij wel kosten in rekening.
4. Op onze bruiloft komen minder dan 100 personen, kan deze doorgaan?
Gezien de regels, wetgeving en ontwikkelingen van het corona-virus adviseren wij jullie feest te verplaatsen. Jullie kunnen de boeking kosteloos verplaatsen naar een andere datum. Doe dit wel tijdig om teleurstelling te voorkomen.
5. Ik ben een bruiloft aan het plannen, die over een paar maanden plaatsvind. Kan ik wel een DJ boeken?
Ja, wij nemen gewoon boekingen aan. Zolang het Corona crisis aanhoudt blijft ons aanbod om het feest kosteloos te verplaatsen van kracht.
6. Ik heb de factuur al gehad voor de bruiloft, die ik graag wil verplaatsen. Moet ik deze factuur nu alvast voldoen?
Ja, wij verzoeken jullie de factuur alvast te voldoen.
7. Ik heb kort geleden een boeking bevestigd. Volgens de algemene voorwaarden dient de betaling 7 dagen voorafgaand aan de geboekte datum betaald te zijn. Geld dit nu ook?
Ja, wij verzoeken jullie de factuur alvast te voldoen.
8. Ik wil mijn bruiloft door laten gaan. Is het mogelijk dat er geluids -en video-opnames gemaakt worden voor de gasten die door corona niet aanwezig kunnen zijn?
Ja, wij kunnen zelfs een livestream voor julie regelen. Zodat de thuisblijvers alles kunnen volgen. Natuurlijk wordt het ook opgenomen. Wij adviseren wel het feest in de avonduren te verplaatsen gezien de 1,5 meter maatregelen.
9. Ik wil graag een spetterend dansfeest in de avonduren, wat nu?
Jullie zullen dan het feest moeten verplaatsen. Met de huidige regelgeving mag er binnen niet gedanst worden Alle gasten moeten zitten op een vaste plek. Ook buiten geldt de 1,5 meter regel. Wij zijn van mening dat dit geen goede combinatie is met een spetterend feest in de avonduren.

Twijfelen jullie of de geplande bruiloft door kan gaan? Bel ons 038-2022662.

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief