DJ bruiloft Amersfoort

Als allereerst, gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. En daarom is het tijd voor een groot feest. Het gaat natuurlijk de allermooiste dag van jullie leven worden. En daarbij mag niets aan het toeval worden overgelaten. Ook de Bruiloft DJ niet. Daarom zijn wij van Dutch DJ Wedding er. Wij kunnen de gehele organisatie van het feest uit handen nemen. Wij kunnen de locatie regelen, maar ook de uitstraling, juiste techniek, licht, geluid en video. Jullie wensen zijn leidend voor ons. Het is immers jullie dag

De werkwijze van Dutch DJ Wedding

Trouwen doen jullie – als het goed is – maar één keer. Het is daarom de missie van Dutch DJ Wedding om jullie bruiloft met onze DJ perfect te maken. Om dit mogelijk te maken hanteren wij een vaste werkwijze. Voor ons moet elke bruiloft uniek, persoonlijk en ontroerend zijn. Met deze gedachte in het achterhoofd behandelen wij ook jullie trouwfeest. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk.

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek in. We bespreken hierin jullie wensen en onze mogelijkheden. Vervolgens kiezen we samen de DJ die op jullie bruiloft gaat draaien. Wij zorgen ervoor dat je binnen 48 uur een offerte ontvangt. Bij akkoord plannen we een kennismaking met de desbetreffende DJ in. Wil je meer zien? Bekijk daarom onze sfeerimpressie en lees de ervaringen van eerder getrouwde koppels.

Om er zeker van te zijn dat jullie bruiloft feest een ongekend succes wordt, bieden wij een aantal zekerheden:

  • Jullie wensen staat altijd voorop
  • DJ garantie, ook bij ziekte
  • Heldere en duidelijke communicatie

Altijd feest met onze DJ voor jullie bruiloft

“Get the party started!”. Van Nederlandse meezingers tot happy hardcore. Van de beste 80’s tot de nieuwste top 40 hits. Onze DJ beheerst alle muziekstijlen en voelt de wensen van zowel jullie (het bruidspaar) als de gasten feilloos aan. Hierdoor weet onze DJ van jullie bruiloft altijd een geweldige en memorabele show te maken. Natuurlijk zijn verzoekjes altijd welkom. Het maakt niet uit hoever de stijlen uit elkaar liggen. Ons doel is om iedere bruiloft om te toveren naar een uniek feest waar iedereen, van jong tot oud, zich goed vermaakt!

Kies voor een DJ voor jullie bruiloft in Amersfoort!

Dat jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven moet worden staat vast. De mooiste plaatjes, de beste sfeer. Dat de DJ daar een grote rol in kan spelen staat vast. Kies daarom voor een DJ van Dutch DJ Wedding!

Interesse? Vul dan direct ons contactformulier in. Hebben jullie nog vragen? Bel dan naar 038 202 26 62 of stuur een e-mail naar info@dutchdjwedding.nl. Staat er straks een professionele DJ op jullie bruiloft in Amersfoort te draaien?

bruiloft DJ huren
Dansen op jullie bruiloft

11 + 5 =