DJ Youton

DJ Youton aka Kevin begon op zijn 12e levensjaar met zijn passie voor muziek. In 2012
begon zijn DJ hobby serieuze vormen te krijgen. Toen hij een eigen radio programma mocht presenteren bij de lokale radio. Hij maakte na school een luchtig grappig programma over hoe de dag ging. Dit werd ook opgepikt door andere lokale radio stations. Binnen no-time had hij verschillende aanbiedingen liggen.

En toen kwam het echte werk: In 2015 heeft hij het Dutch DJ Talent traject doorlopen bij Dutch DJ Entertainment. De DJ opleiding van DDE. Samen met Jurie (eigenaar DDE) is Kevin naar verschillende grote feesten geweest op verschillende locaties door het hele land. “Ik heb sindsdien enorm veel geleerd. Ik ben verkocht! Ik krijg zoveel energie van het los gaan van het publiek op mijn muziek’’.

Kevin heeft zich ontwikkeld tot een zeer allround DJ. Het kan hem eigenlijk niet gek genoeg. Van de nieuwste top40 hits terug naar de 80’s, weliswaar in een 2018 jasje. Is het foute uur? Kevin weet er raadt mee. Stampende beats of meezingen met de feestknallers van dit moment. Feest met een hoofdletter F. Samen met de microfoon in zijn hand bouwt hij een feestje met ieder publiek. Kevin draait nu wekelijks de meeste uiteenlopende feesten. Van kroeg tot bruiloft. Van verjaardag tot bedrijfsfeest. Kevin is altijd een graag gezien gast.

DJ Youton is een DJ talent waar je op korte termijn veel van gaat horen. Stay tuned…

Greep uit referenties:
Cafe de Stoof, Zwolle
Skippers, Makkum
Murphys, Meppel
Kornuiten Haaksbergen
Brasserie, Emmen
Club Zo, Zwolle
Danskamer, Zwolle
Stadscafe Blij, Zwolle
Party factory (verschillende locaties)
light of sound drive in show (30 opdrachten per jaar)

Op zoek naar een wedding DJ?