Help bruiloft leveranciers door deze corona crisis heen

Het uitstellen van bruiloften kan super stressvol zijn voor zoveel redenen, zeker omdat niemand hier grip op heeft. De maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan hebben al zoveel mensen geraakt, op meerdere manieren. Bruidsparen – en hun leveranciers – die deze lente zouden trouwen staan voor een grote uitdaging. Lees snel verder om te ontdekken hoe je ons en andere trouwleveranciers kan helpen. Help bruiloft leveranciers door deze corona crisis heen.
Van onze vrienden van the perfect wedding.

 

Bruiloft verplaatsen

Trouwleveranciers helpen doen we samen

Tijdens deze moeilijke tijd zie je ook fantastische ideeën ontstaan. Bruiloft leveranciers die ten tijde van deze crisis gaan omdenken. Super tof! Ook wij zijn druk aan het brainstormen wat wij kunnen doen. Heb je een tip? Laat het ons weten. Maar wat kunnen jullie als bruidspaar doen? Jullie kunnen nog zoveel doen om ons te supporten, met weinig moeite, toch een groot effect bereiken. We hebben een aantal creatieve manieren voor je gevonden. Alleen samen kunnen we elkaar helpen!

Bruiloft uitstellen, niet annuleren

Deze beslissing heeft zoveel impact voor jullie als bruidspaar, maar ook voor ons en andere leveranciers. Ondanks dat er nog onduidelijkheid is over de komende maanden, overweeg om je bruiloft te verplaatsen (en het vrijgezellenfeest, bridal shower en andere gerelateerde zaken rondom je bruiloft), in plaats van alles te annuleren. Naast dat annuleren niet kosteloos is, wil je ook niet opnieuw beginnen met de hele planning. Wellicht heb je zelfs al een aanbetaling gedaan. Bij ons het verplaatsen van jullie bruiloft kosteloos. Wel vragen wij alle bruidsparen die geboekt hebben om de aanbetaling voor de originele datum te voldoen. Dit helpt ons (en onze DJ’s) door deze bizarre crisis heen. Jullie kunnen natuurlijk op de nieuwe datum rekenen op een geweldig onvergetelijk feest.

Jullie zullen een beetje flexibel moeten zijn. Voor het najaar of zelfs volgend jaar hebben wij al boekingen staan op populaire data. Dit geldt ook voor andere bruiloft leveranciers en trouw locaties. Omdat er nu zoveel bruiloften worden verplaatst en iedereen probeert tot een nieuwe trouwdatum te komen, overweeg een bruiloft op een zondag of maandag. Door op een minder populaire dag of een doordeweekse dag te trouwen hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen met de trouwplanning, wat een hoop stress weg kan nemen. En je helpt ons en andere bruiloft leveranciers om alsnog een stukje inkomsten terug te verdienen.

Een nieuwe trouwdatum. Lees ons blog: Save the date

Trouwdata

Betaal vooruit

Alleen omdat jullie bruiloft nog niet plaatsvindt, betekent niet dat je trouwleveranciers niet kan helpen. Misschien hebben jullie dit ook al gedaan voor andere bedrijven of lokale ondernemers: het kopen van giftcards voor toekomstige diensten – voor jezelf of voor een ander – is een geweldige manier om jouw leveranciers te supporten. Zie het vooruit betalen als een tegoed voor jullie bruiloft. Zo help je bruiloft leveranciers door deze corona crisis heen.

Spread the love

Laat een goede review achter op onze facebook-pagina of google. Ook op onze website kunnen jullie een review achter laten. Dit waarderen wij zeer. Mond-tot-mond reclame is een andere, goede manier om ons en andere trouwleveranciers te helpen. Beveel ons aan bij een vriendin of kennis die ook plannen heeft om te gaan trouwen. In weddingland zijn aanbevelingen en verwijzingen zó belangrijk. Kleine moeite toch?
Share on social
Het werk van je leveranciers delen op social media is ook een fantastische manier om jouw support te tonen. Ook om ervoor te zorgen dat er zich een rij aan potentiële klanten ontwikkelt die staan te springen om te boeken zodra alles weer een beetje normaal is.

Bands en onze bruiloft DJ’s die niet fysiek in een ruimte kunnen zijn en zoals gewoonlijk de voetjes van de vloer kunnen laten gaan, zullen het zeer waarderen als je hun playlist deelt. Als je dan toch gaat ‘borrelbellen’ via Houseparty, maak er dan ook een echte house party van! Voorpret voor jullie bruiloft. Check bijvoorbeeld het spotify kanaal van Dutch DJ Entertainment LIVE (waar aantal van onze bruiloft DJ’s actief zijn)

Wat doet Dutch DJ Wedding:

Wij adviseren jullie graag als bruidspaar wat te doen als jullie bruiloft dit voorjaar gepland staan
Het verplaatsen van boekingen is kosteloos, zolang deze corona crisis aanhoudt. In overleg met jullie plannen wij een nieuwe datum.
Indien gewenst stemmen wij dit af met de locatie en andere leveranciers. Alles om jullie als bruidspaar te ontzorgen.
Erg interessant:
the perfect wedding gaat elke doordeweekse avond live op instagram om alle vragen van bruidsparen.

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief