DJ bruiloft in Amersfoort

Allereerst, van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, en dat verdient een groots feest. De dag waarop jullie elkaar het jawoord geven, zal ongetwijfeld de mooiste van jullie leven worden. Voor deze speciale gelegenheid mag niets aan het toeval worden overgelaten. Dat geldt ook voor de keuze van de Bruiloft DJ in Amersfoort. Daarom staan wij van Dutch DJ Wedding voor jullie klaar. Wij nemen graag de volledige organisatie van het feest op ons. Of het nu gaat om de locatie, sfeer, techniek, verlichting, geluid of video, wij regelen alles tot in de puntjes. Bij ons staan jullie wensen centraal, want het is tenslotte jullie dag. Laat ons jullie helpen om er een onvergetelijke viering van te maken.

De werkwijze van Dutch DJ Wedding

Trouwen doen jullie – als het goed is – maar één keer. Het is daarom de missie van Dutch DJ Wedding om jullie bruiloft met DJ perfect te maken. Uit +10 jaar ervaring hebben wij een goede werkwijze die voor zowel jullie als bruidspaar als ons erg prettig werkt.

Allereerst plannen we een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in. We bespreken hierin jullie wensen en onze mogelijkheden. Vervolgens kiezen we samen de DJ die op jullie bruiloft gaat draaien. Wij zorgen ervoor dat je binnen 48 uur een offerte ontvangt. Bij akkoord plannen we een kennismaking met de desbetreffende DJ in. Wil je meer zien? Bekijk daarom onze sfeerimpressie en lees de ervaringen van eerder getrouwde koppels.

Om er zeker van te zijn dat jullie bruiloft feest een ongekend succes wordt, bieden wij een aantal zekerheden:

  • Jullie wensen staat altijd voorop
  • DJ garantie, ook bij ziekte
  • Heldere en duidelijke communicatie

Voor ons moet elke bruiloft uniek, persoonlijk en ontroerend zijn. Met deze gedachte in het achterhoofd behandelen wij ook jullie trouwfeest. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk.

Altijd feest met onze DJ voor jullie bruiloft

“Get the party started!”. Van Nederlandse meezingers tot happy hardcore. Van de beste 80’s tot de nieuwste top 40 hits. Onze DJ beheerst alle muziekstijlen en voelt de wensen van zowel jullie (het bruidspaar) als de gasten feilloos aan. Hierdoor weet onze DJ van jullie bruiloft altijd een geweldige en memorabele show te maken. Natuurlijk zijn verzoekjes altijd welkom. Het maakt niet uit hoever de stijlen uit elkaar liggen. Ons doel is om iedere bruiloft om te toveren naar een uniek feest waar iedereen, van jong tot oud, zich goed vermaakt!

Kies voor een DJ voor jullie bruiloft in Amersfoort!

Dat jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven moet worden staat vast. De mooiste plaatjes, de beste sfeer. De DJ speelt hier een grote rol in. Dutch DJ Wedding maakt jullie bruiloft compleet!

Interesse? Vul dan direct ons contactformulier in. Hebben jullie nog vragen? Bel dan naar 038 202 26 62 of stuur een e-mail naar info@dutchdjwedding.nl. Staat er straks een professionele DJ op jullie bruiloft in Amersfoort te draaien?

bruiloft DJ huren
Dansen op jullie bruiloft

3 + 11 =