Live performance

DJ met saxofonist
DJ met zangeres

 

Boek een DJ met saxofonist. Of een DJ met zangeres die live jullie favoriete liedjes zingt. Het geeft jullie bruiloft een extra boost. Meer beleving, interactie en stijl met live performance. Een onmisbare dimensie op jullie bruiloft. 

Bruiloft DJ met saxofonist

Op zoek naar een ervaren bruiloft DJ en willen jullie een DJ met saxofonist boeken? De combinatie een DJ met saxofonist boeken is erg populair. Het is een ware hit op vele bruiloften. Op basis van jullie muziekwensen matchen wij de DJ en saxofonist. De DJ draait jullie favoriete muziek en de saxofonist improviseert bijpassende warme, jazzy of funky melodieën. Van de 80’s, 90’s tot aan de nieuwste hits. Met 100% dansgarantie weten de DJ’s van Dutch DJ Wedding wel hoe de voetjes van de vloer moeten!

Bruiloft DJ met zangeres

Een DJ met zangeres boeken is voor een huwelijk simpelweg een onverslaanbare combinatie. De eerstgenoemde biedt jullie een veelzijdig arsenaal van muziek in uiteenlopende stijlen, terwijl de laatstgenoemde extra sfeer en emotie kan creëren met haar vocale kwaliteiten. Bij Dutch DJ Wedding weten we exact welke artiest passend is voor jullie bruiloft. Bijvoorbeeld zangeres Steffi Ras.

Zo kan de zangeres de huwelijksceremonie op gevoelige wijze begeleiden, terwijl de DJ het feest in de late uurtjes op spectaculaire wijze afsluit. Ook een gezamenlijk optreden tijdens het diner, de receptie of elk ander denkbaar moment tijdens de bruiloft behoort tot de mogelijkheden.

 

Meer mogelijkheden

Naast DJ’s, zangers en zangeressen, boek je bij ons ook de beste percussionisten, violisten en trompettisten. Zo kunnen jullie unieke combinaties creëren die op andere huwelijksfeesten zelden worden vertoond. Op basis van jullie wensen matchen wij de artiest(en) en DJ.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Saxofonist met Dj boeken

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief