BRUILOFT DRIVE IN SHOWS

met wedding DJ

Stijlvolle DJ Show: licht en geluid

Een bruiloft DJ zonder passend licht en geluid is net als een fiets zonder wielen. Net als de muziek, is goed licht en geluid ook essentieel voor het slagen van het bruiloft feest. Wij verzorgen alle techniek tot in de puntjes. Verlichte dansvloer, stijlvolle led DJ booths en mooie lichteffecten. Niet geheel onbelangrijk zuiver geluid op elke locatie. Natuurlijk ontbreekt een ervaren bruiloft DJ niet. De basis voor een geslaagd feest.

Verschillende bruiloft DJ shows

Vraag onze showbrochure aan. Naast onze standaard wedding drive in shows, kan er ook gekozen worden voor shows op maat. Combinaties van verschillende DJ shows en/of totaal afgestemd op de locatie. Jullie wensen zijn leidend voor ons.

Unieke photbooth

Boek onze bruiloft drive in show met wedding DJ in combinatie met onze unieke Magic mirror photobooth voor combinatie voordeel.

Bruiloft DJ boeken met professioneel licht en geluid

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen en mogelijkheden, waarna jullie direct een gespecificeerde offerte ontvangen. Jullie weten dus direct waar je aan toe bent. Duidelijk, helder en 1 vast contactpersoon. In goed overleg zijn de mogelijkheden eindeloos.

bruiloft DJ huren

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief