Werkwijze

Elke bruiloft is uniek, persoonlijk, ontroerend en ontzettend mooi. Met deze gedachte behandelen wij ook de aanvragen die binnenkomen. Het is immers jullie dag! Een goede bereikbaarheid en een persoonlijke aanpak van zaken vinden wij erg belangrijk.

1. Kennismakingsgesprek

Via onze website kunnen jullie vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Wij zullen binnen 24 uur telefonisch contact met jullie opnemen. Over het algemeen zal Jurie dit zijn. Er zal een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom. Indien gewenst kan dit ook bij jullie op locatie. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk trouwfeest. Jullie wensen zijn leidend. Wij geven advies op basis van onze ervaring. Op basis van foto- en videomateriaal krijgen jullie direct al een goed beeld. Vaak kan er ter plekke een prijs indicatie gegeven worden.
Tip: bereid dit gesprek alvast voor zodat jullie niks vergeet te bespreken.

2. Keuze DJ

Er werken nabij de 25 DJ’s bij Dutch DJ Wedding. Op basis van jullie wensen stellen wij een of meerdere DJ’s aan jullie voor. Wij geven jullie graag advies welke DJ het beste bij jullie bruiloft past. De DJ maakt of breekt het huwelijksfeest.
Tip: vraag of het mogelijk is de DJ een keer te zien draaien.

3. Offerte

Binnen 48 uur na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie een gespecificeerde offerte. Jullie krijgen 5 dagen de tijd om hier rustig over na te denken. Op de 3e dag zullen wij contact opnemen om te vragen of de offerte duidelijk en naar wens is. Schroom niet om wijzigingen of andere wensen door te geven.
Tip: neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

4. Kennismaking met de DJ

Nadat jullie onze offerte heeft geaccepteerd neemt de gekozen DJ contact met jullie op. Indien gewenst en mogelijk kan de DJ bij jullie op locatie komen. Tijdens dit gesprek zal de DJ de verdere muziekwensen met jullie bespreken. Denk ook aan de openingsdans en andere activiteiten tijdens het bruiloftsfeest. Vaak gaat dit gesprek telefonisch.
Tip: maak alvast een verzoeklijstje van ongeveer 10 à 20 nummers.

5. Het is bijna zover

Enkele dagen voor de bruiloft zullen wij contact met jullie opnemen om te vragen of er nog laatste wensen en wijzigingen zijn. Dit als laatste check of alles klopt. Wij streven ernaar het totaalplaatje te leveren. Alles klopt van A tot Z. Daarnaast plannen wij met jullie (of ceremoniemeester) de op– en afbouw tijd van de show. Indien er een ceremoniemeester(s) is wordt deze ook gebeld.
Tip: laat zoveel mogelijk over aan uw ceremoniemeester. Daar is hij/zij voor.

Tijdens de bruiloft:

Het is zover. Jullie dag is aangebroken. Op het afgesproken tijdstip zullen wij de feestzaal in gereedheid brengen voor het feest. Wij zullen in goed contact staan met jullie ceremoniemeester of alles naar wens verloopt. Tijdens het feest staat de DJ altijd open voor verzoekjes.

Na de bruiloft:

Enkele dagen na de bruiloft zullen wij contact met jullie opnemen. Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaring. Is alles naar wens verlopen?
Indien jullie gekozen hebben om ook een fotograaf/photobooth te boeken, ontvangt u binnen 10 dagen na uw bruiloft alle foto’s. De fotograaf zal dit met u bespreken.
Tip: wij vinden het leuk als u een recensie schrijft voor onze Facebook en website.

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief