Werkwijze

Elke bruiloft is uniek, persoonlijk, ontroerend en ontzettend mooi. Met deze gedachte behandelen wij ook de aanvragen die binnenkomen. Het is immers jullie dag! Een goede bereikbaarheid en een persoonlijke aanpak van zaken vinden wij erg belangrijk.

1. Kennismakingsgesprek

Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Wij zullen binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen. Er zal een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijke kennismaking bij u op locatie. Tijdens dit gesprek bespreken we al uw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk trouwfeest. Uw wensen zijn leidend. Wij geven advies op basis van onze ervaring. Op basis van foto- en videomateriaal krijgt u direct al een goed beeld. Vaak kan er ter plekke een prijs indicatie gegeven worden.
Tip: bereid dit gesprek alvast voor zodat u niks vergeet te bespreken.

2. Keuze DJ

Er werken nabij de 25 DJ’s bij Dutch DJ Wedding. Op basis van uw wensen stellen wij een aantal DJ’s aan u voor. Wij geven u graag advies welke DJ het beste bij u en uw bruiloft past. De DJ maakt of breekt uw huwelijksfeest.
Tip: vraag of het mogelijk is de DJ een keer te zien draaien.

3. Offerte

Binnen 48 uur na het kennismakingsgesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte. U krijgt 5 dagen de tijd om hier rustig over na te denken. Op de 3e dag zullen wij contact opnemen om te vragen of de offerte duidelijk en naar wens is. Schroom niet om wijzigingen of andere wensen door te geven.
Tip: neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

4. Kennismaking met de DJ

Nadat u onze offerte heeft geaccepteerd neemt de gekozen DJ contact met u op. Indien gewenst en mogelijk kan de DJ bij u op locatie komen. Tijdens dit gesprek zal de DJ de verdere muziekwensen met u bespreken. Denk ook aan de openingsdans en andere activiteiten tijdens het bruiloftsfeest.
Tip: maak alvast een verzoeklijstje van ongeveer 10 à 15 nummers.

5. Het is bijna zover

Enkele dagen voor de bruiloft zullen wij contact met u opnemen om te vragen of er nog laatste wensen en wijzigingen zijn. Dit als laatste check of alles klopt. Wij streven ernaar het totaalplaatje te leveren. Alles klopt van A tot Z. Daarnaast plannen wij met u (of ceremoniemeester) de op– en afbouw tijd van de show.
Tip: laat zoveel mogelijk over aan uw ceremoniemeester. Daar is hij/zij voor.

Tijdens de bruiloft:

Het is zover. Uw dag dat u gaat trouwen is aangebroken. Op het afgesproken tijdstip zullen wij de feestzaal in gereedheid brengen voor het feest. Wij zullen in goed contact staan met u en/of uw ceremoniemeester of alles naar wens verloopt. Tijdens het feest staat de DJ altijd open voor verzoekjes.

Na de bruiloft:

Enkele dagen na de bruiloft zullen wij contact met u opnemen. Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaring. Is alles naar wens verlopen?
Indien u gekozen heeft om ook een fotograaf te boeken, ontvangt u binnen 10 dagen na uw bruiloft alle foto’s. De fotograaf zal dit met u bespreken.
Tip: wij vinden het leuk als u een recensie schrijft voor onze Facebook en website.

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief