DJ bruiloft Apeldoorn

Bruiloft DJ’s zijn er in alle soorten en maten. Het grootste deel van de DJ’s is hobbymatig. Dutch DJ Wedding is een professioneel bedrijf maar toch erg persoonlijk betrokken bij jullie bruiloft. Wij maken jullie bruiloft compleet met een groots en geslaagd feest!

Onze bruiloft DJ’s

Bij Dutch DJ Wedding werken we met ruim 25 verschillende DJ’s samen. Elk van hen is uniek te noemen. Waar de één uitblinkt in de Brabantse gezelligheid kan de ander goed uit de voeten met vinyl. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze draaien stuk voor stuk allround en kunnen prima overweg met verzoekjes. Nieuwsgierig geworden?

Verschillende mogelijkheden

Naast de Bruiloft DJ is er meer nodig. Een geschikt en passend licht en geluid wordt vaak onderschat. We bieden verschillende shows aan. Hiermee passen wij ons aan jullie wensen en de mogelijkheden op trouwlocatie. Vieren jullie de trouwerij met een intiem gezelschap? Dan heeft onze DJ tijdens de bruiloft vaak genoeg aan onze Basic Show. Is de gezelschap groter dan 75 óf 300 personen? Dan is de keuze voor onze Premium of Deluxe DJ show zo gemaakt.
Bekijk hier onze brochure!

De werkwijze van Dutch DJ Wedding

Allereerst plannen we een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in. Hier bespreken we jullie wensen en onze mogelijkheden. Vervolgens wordt er een DJ gekozen voor jullie bruiloft. Binnen 48 uur ontvangen jullie een offerte. Bij akkoord plannen we een kennismaking met de DJ in. Dit kan vaak telefonisch of video. Wil je de bruiloftDJ toch persoonlijk ontmoeten dan regelen wij dat.x

Boek nu een DJ voor jouw bruiloft in Apeldoorn

De Grote Dag moet perfect zijn. Daarom doen jullie het allerliefst zaken met echte professionals. Ook wanneer het om de muziek gaat. Met ruim 10 jaar ervaring, helpen wij jullie graag verder. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek met Dutch DJ Weddings in! Doe dit door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 038-202 26 62.

bruiloft DJ huren
Dansen op jullie bruiloft

8 + 12 =