DJ bruiloft Apeldoorn

Van top 40 tot echte classics: tijdens jullie bruiloft in Apeldoorn draait de DJ het allemaal. Glimlachend dansen jullie de laatste trouwstress uit het lichaam. Genietend van muziek dat echt bij jullie als koppel past. Zien jullie deze positieve ontlading wel zitten? Schakel dan vandaag nog de hulp van Dutch DJ Wedding in!

Onze DJ’s

Bij Dutch DJ Wedding werken we met ruim 25 verschillende DJ’s samen. Elk van hen is uniek te noemen. Waar de één uitblinkt in de Brabantse gezelligheid kan de ander goed uit de voeten met vinyl. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze draaien stuk voor stuk allround en kunnen prima overweg met verzoekjes. Nieuwsgierig welke DJ het beste bij jullie bruiloft past? Wij helpen je graag.

Verschillende mogelijkheden

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om een DJ op jullie bruiloft te laten draaien. Naast het kiezen van de juiste persoon, bieden wij ook verschillende shows aan. Hiermee passen wij ons feest heel makkelijk op de gezelschap aan. Vieren jullie de trouwerij met een intiem gezelschap? Dan heeft onze DJ tijdens de bruiloft vaak genoeg aan onze Basic Show. Is de gezelschap groter dan 75 óf 300 personen? Dan is de keuze voor onze Premium of Deluxe DJ show zo gemaakt.
Bekijk hier onze brochure!

De werkwijze van Dutch DJ Wedding

Trouwen doen jullie – als het goed is – maar één keer. Het is daarom onze missie om jullie bruiloft een perfecte afsluiting te geven. Om dit mogelijk te maken hanteren wij een vaste werkwijze. Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek op locatie in. Hierin bespreken we jullie wensen en onze mogelijkheden. Vervolgens wordt er een DJ gekozen voor jullie bruiloft. Binnen 48 uur ontvangen jullie een offerte. Bij akkoord plannen we een kennismaking met de DJ in.
Bekijk daarom onze sfeerimpressie en lees de ervaringen van eerdere koppels.

Boek nu een DJ voor jouw bruiloft in Apeldoorn

De Grote Dag moet perfect zijn. Daarom doen jullie het allerliefst zaken met echte professionals. Ook wanneer het om de muziek gaat. Met ruim 10 jaar ervaring, helpen wij jullie graag verder. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek met Dutch DJ Weddings in! Doe dit door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 038-202 26 62.

bruiloft DJ huren
Dansen op jullie bruiloft

8 + 12 =