DJ met saxofonist boeken

 

Boek een DJ met saxofonist. De combinatie DJ met saxofonist boeken is erg populair. Het is een ware hit op vele bruiloften. Het geeft jullie bruiloft een extra boost, door de energieke funky jazzy sound. Meer beleving, interactie en stijl op jullie bruiloft.

Bruiloft DJ met saxofonist

Een ervaren bruiloft DJ met saxofonist boeken? Op basis van jullie muziekwensen matchen wij de DJ en saxofonist. De DJ draait jullie favoriete muziek en de saxofonist improviseert bijpassende warme, jazzy of funky melodieën. Van de 80’s, 90’s tot aan de nieuwste hits. Met 100% dansgarantie weten de ervaren bruiloft DJ’s van Dutch DJ Wedding wel hoe de voetjes van de vloer moeten!

Een saxofonist is te boeken vanaf 375 euro voor 3 uren. De saxofonist speelt korte setjes mee. Door gebruik van een draadloze microfoon staat de saxofonist niet alleen bij de DJ, maar ook tussen jullie gasten in de zaal. Dit geeft meer energie en interactie. Een gegarandeerd succes.

Meer mogelijkheden

Naast een DJ met saxofonist, boek je ook zangers en zangeressen, percussionisten, violisten en trompettisten. DJ met live performance. Zo kunnen jullie unieke combinaties creëren die op andere huwelijksfeesten zelden worden vertoond. Op basis van jullie wensen matchen wij de artiest(en) en DJ.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Privacy verklaring

10 + 13 =

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief