Wescalatie Wedding DJ

Een geboren en getogen Tilburger met een tikkeltje ADHD als DJ. dat is nu precies wat je nodig hebt op jouw bruiloft! Creatieve gekkigheid aangevuld met een hoop energie, zwoele hitjes en herkenbare knallers.

Wescalatie is een gepassioneerde DJ. De muziek en het entertainen van de mens is zijn passie. DJ is geen hobby maar een levensstijl. Hij is niet meer weg te denken uit de huidige allround DJ scene. Begonnen als roadie bij Dutch DJ Entertainment, is hij uitgegroeid tot een volwassen ervaren DJ. Het feit dat deze Dj zijn weg omhoog getimmerd heeft tot resident DJ in o.a. Amsterdam, aan het Leidseplein, geeft aan dat hij zich bewezen heeft als allround DJ. Ervaring op de meest uiteenlopende events en feesten. Natuurlijk vele Bruiloften, kroegen door heel Nederland, 80s & 90s feesten, Urban en natuurlijk, als echte Brabander, carnaval.

‘’Ik gebruik mijn Brabantse achtergrond in mijn act als DJ. Energiek en enthousiast ben ik van mijzelf al, maar die Brabantse gezelligheid op plekken brengen waar ze er nog nooit van gehoord hebben, dat vind ik het mooiste. Met mijn eigen commerciële remixen maak ik het mogelijk een unieke presentatie neer te zetten. Uniek maar toch herkenbaar. Het kan bij mij niet gek genoeg. Mensen moeten geprikkeld blijven. Allround betekent bij mij ook echt allround’’.

Greep uit referenties:

  • Phillip, Tilburg
  • Kasteel Duurstede
  • Binnen, Oosterhout
  • Brasserie, Emmen
  • Mokum, Amsterdam
  • Cafe de Stoof, Zwolle
  • La Danza, Waalwijk
  • ’t Lammetje, Amsterdam
  • Cafe ’t Straotje, Sint-Oedenroden
De sfeermaker DJ
De sfeermaker DJ

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief