Bruiloft Zangeres

Steffi Ras

Mijn naam is Steffi Ras, zangeres en mijn passie is muziek maken. Muziek is beleven, voelen en genieten! Mijn doel is dat gevoel over te brengen. Zoeken jullie díe muzikale omlijsting voor jullie bruiloft ceremonie of juist tijdens het avondfeest?

Ja! Neem dan snel contact op voor meer informatie.

Op jonge leeftijd zong ik jarenlang fanatiek in het lokale kerkkoor. Op mijn 15e bezocht ik voor de eerste keer de regionale Buulse Proms en zei ik tegen mijn moeder: “Daar wil ik ook ooit staan!” Bij de eerstvolgende productie realiseerde ik die droom en zong ik het nummer Colors of the Wind van Vanessa Williams voor drieduizend luisteraars. Sindsdien ben ik actief in de muziekwereld; daar is het allemaal mee begonnen!

Verschillende mooie projecten volgden elkaar op: Bigband Triple B, The Voice of Eindhoven, de Helmondse Musical, Maestro en sinds enkele jaren ben ik de vaste zangeres van Coverband Blush.

De bruisende optredens combineer ik met ceremonie muziek. Zo verzorg ik live muziek tijdens prachtige huwelijksmissen die ik muzikaal mag begeleiden als huwelijkszangeres. Vaak ben ik een muzikale, rode draad op een trouwdag. Na de ceremonie verhuis ik mee naar de feestlocatie voor het aansnijden van de taart of tijdens het bruiloftsfeest met DJ.

Bruiloft zangeres Steffi2
Zangeres Steffi Ras

Op zoek naar een wedding DJ?

Inschrijven voor de nieuwsbrief